FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Happy Senso voldoet aan de Europese cosmeticawet en is tevens dermatologisch getest en geclassificeerd als ‘onschadelijk’ wat betreft de mogelijkheid van huidirritatie. Het is ook vrij van parabenen en hypoallergeen. Volg altijd de veiligheidsinstructies op de bus voor veilig gebruik.

Happy Senso is niet giftig. Het product is niet bedoeld om te eten. Dat is zeker iets waar bij de productie rekening mee is gehouden, aangezien sommigen het gewoon opeten. Er zit een officieel irriterend ingrediënt in, het is alcohol. Advies is daarom om na het eten wat water te drinken. Het kan geen kwaad. Ook de nieuwe Artist-varianten met de extra kleurfunctie zijn niet giftig.

We willen het betalen voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij u verschillende manieren aan om uw Happy Senso-bestelling te betalen. Zie het gedetailleerde overzicht hieronder.

Betaalwijze            Kosten:

iDEAL                      Gratis

Betaling via overschrijving per factuur *

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.

* alleen beschikbaar voor niet-consumenten.

Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u echt uitkijkt naar uw bestelling.

Op de volgende momenten ontvang u updates over uw webshopbestelling:

– Als uw bestelling succesvol is, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging.

– Op het moment dat Happy Senso de betalingsbevestiging voor de bestelling heeft ontvangen, wordt de bestelling in ons magazijn verpakt en naar u onderweg.

– U ontvangt dan per e-mail een verzendbevestiging. U vindt er ook de track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

De varianten van Happy Senso Artist bevatten allemaal kleurstoffen. Ze zijn veilig in gebruik, niet giftig en je kunt ze ook door elkaar gebruiken om andere kleuren te creëren.

Wat betreft kleding; de kleur verlaat de stof gewoon door het in de wasmachine te wassen op een normaal programma van 30 ℃ of hoger.

Het is mogelijk dat de kleurstof die wordt gebruikt voor de Happy Senso Artist-varianten wat kleur op de huid achterlaat. Het is ongevaarlijk en ook tijdelijk. De kleurstof verlaat de huid op natuurlijke wijze. Daarnaast kunt u de huid ook wassen en goed laten weken.

Neem contact met ons op via info@happysenso.com. Wanneer een product kapot is ontvangen wij graag een foto hiervan.

Scroll naar top