FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Happy Senso voldoet aan de Europese cosmeticawet en is dermatologisch getest en geclassificeerd als ‘onschadelijk’ wat betreft de mogelijkheid van huidirritatie. Het is ook vrij van parabenen en is met de grootste zorg ontwikkeld met het oog op mogelijke allergische reacties, waarbij rekening wordt gehouden met de potentiële gevoelige gebruikers. Volg altijd de veiligheidsinstructies op de bus voor veilig gebruik.

Happy Senso is niet giftig. Het product is niet bedoeld om te eten. Dat is zeker iets waar bij de productie rekening mee is gehouden, aangezien sommigen het gewoon opeten. Er zit een officieel irriterend ingrediënt in, het is alcohol. Advies is daarom om na het eten wat water te drinken. Het kan geen kwaad. Ook de nieuwe Artist-varianten met de extra kleurfunctie zijn niet giftig.

De varianten van Happy Senso Artist bevatten allemaal kleurstoffen. Ze zijn veilig in gebruik, niet giftig en je kunt ze ook door elkaar gebruiken om andere kleuren te creëren.

Wat betreft kleding; de kleur verlaat de stof gewoon door het in de wasmachine te wassen op een normaal programma van 30 ℃ of hoger.

Het is mogelijk dat de kleurstof die wordt gebruikt voor de Happy Senso Artist-varianten wat kleur op de huid achterlaat. Het is ongevaarlijk en ook tijdelijk. De kleurstof verlaat de huid op natuurlijke wijze. Daarnaast kunt u de huid ook wassen en goed laten weken.

Scroll naar boven